Първоначално публикувано от vovata
Известие
Collapse
No announcement yet.
Необяснимо висок разход
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от agi_manПървоначално публикувано от vovataЗабравих да спомена че извън града при яка ръчка 180,190,200.. назхода ми е около 9,7-10,2 като съм чипван с JR ,пилната глава и др.
А в градове без задръстваня е 12,0-13,0.Ловеч,Троян156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от NovachevПървоначално публикувано от agi_manПървоначално публикувано от vovataЗабравих да спомена че извън града при яка ръчка 180,190,200.. назхода ми е около 9,7-10,2 като съм чипван с JR ,пилната глава и др.
А в градове без задръстваня е 12,0-13,0.Ловеч,ТроянAlfa Romeo 156 2.5 V6
Comment
-
Първоначално публикувано от NovachevПървоначално публикувано от agi_manПървоначално публикувано от vovataЗабравих да спомена че извън града при яка ръчка 180,190,200.. назхода ми е около 9,7-10,2 като съм чипван с JR ,пилната глава и др.
А в градове без задръстваня е 12,0-13,0.Ловеч,Троян
Като може картата въобще да не се пипне на празни обороти - нищо да не бъде променено, нито като предварение нито като количество на горивото...A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
На празни обороти картата не се променя. Това с разхода не е вярно!Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Извинявайте за разпокъсаноста на коренспонденцията ми но използвам всяка свободна минута да вляза във форума, че напоследък не ми остава време за нищо.Трябва да се работи че да имаме да наливаме пари в......
И все пак не разбрах някой знае ли какъв е разхода на празен ход , приблизително разбира се ?Защото според мен там се крие въпроса за по големият разход.Alfa Romeo 156 2.5 V6
Comment
-
Първоначално публикувано от agi_manИзвинявайте за разпокъсаноста на коренспонденцията ми но използвам всяка свободна минута да вляза във форума, че напоследък не ми остава време за нищо.Трябва да се работи че да имаме да наливаме пари в......
И все пак не разбрах някой знае ли какъв е разхода на празен ход , приблизително разбира се ?Защото според мен там се крие въпроса за по големият разход.
С климатик се качва до около 1,5 л/час
Засичал съм го на Капата, тя беше 2 литра бензин.
Иначе нафтата 2,4 харчи около 0,7-0,8 л/ч
Comment
-
Първоначално публикувано от oemНа празни обороти картата не се променя. Това с разхода не е вярно!156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Аз днес смених картата с друга оригинална, модифицирана на АутоДелта. Купих си я от техния сайт. Колата сега не набира изведнъж от 1500, а си набира плавно. И май след 5000 оборота сега има някаква зверска сила.
Спредишната нещо не ми хареса това, че в ниските като върна газта и започваше да продръпва. Сега може би върви една идея по-малко от преди, но съм спокоен, че работи като часовник.
По темата: тази вечер смених термостата. Стрелката заковава 90 градуса и мисля, че върви по-добре. Надявам се това да допринесе за падане на разхода на гориво.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment